pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Zelený pátek s JD 6215R

Prodloužené termíny dodávek strojů a tlak na prodeje nutí dealery zemědělské techniky objednávat stroje na sklad. Trefit se vždy do přání zákazníků není jednoduché a mnohdy i hromadná objednávka akčních strojů na sklad, nemusí oslovit všechny zemědělce. Programy , pro stanovení konfigurace stroje jsou stále více složitější a tvoří je více a více položek. Mnohdy proto může dojít k chybné objednávce a prodejci přistane na dvoře traktor, který je svou výbavou v dané oblasti neprodejný. Stejně tomu bylo u traktoru John Deere 6215R, který si objednal německý obchodník na sklad. Tyto stroje se u našich sousedů  v devadesáti procentech objednávají s převodovkou automatickou nebo s převodovkou Direct Drive. Jakmile se však objevilo nové R-ko na dvoře, zjistil dealer chybu v objednávce a sedl do kabiny s převodovkou AutoQuad, se kterou se u modelů R setkávají zákazníci v Německu spíše výjimečně.

        U nás je situace úplně jiná a obliba těchto poloautomatických převodovek je veliká. Snad i proto, s povděkem a za výbornou cenu prodal tento obchodních traktor nám , a již nyní směřuje do okresu Louny.  Kromě zmiňované převodovky nalezneme v traktoru elektricky ovládané vnější okruhy hydrauliky s nastavitelným průtokem oleje v rychlospojkách, přípravu na navigaci, čelní ramena hydrauliky, velké množství pracovních světel,  potřebné závěsy včetně závěsů pro nucené řízení přívěsu, ovládání na blatnících či souvraťový management.

         Prostě další jelen ve stáji od HK Agro s.r.o.

Děkujeme za důvěru  

 TÝM HK AGRO

Scroll to Top