Předávání a doprava posledních letošních strojů

Konec roku je vždy stejný. Kromě shánění vánočních dárků má většina obchodních zástupců za úkol navštívit všechny zákazníky, poděkovat za spolupráci a zahájit rotaci lahví s vínem , které putují sem a tam mezi zemědělskými podniky a spolupracujícími firmami. Nemalou důležitost má i daňová optimalizace nákladů , která nás hlavně úkolovala a distribuce náhradních dílů byla v prosinci opravdu rekordní.  Portfolio klientely naší společnosti se také zvyšuje a je každým rokem těžší,  vše zvládnout , obzvláště, když je nutné dodat stroje pod vánoční stromeček.

    Jedním z nich , který dnes opustil brány HK Agra,  byl svahový mulčovač Berti s označením TA/P 200. Jedná se o oblíbený model mulčovače určený pro silnější traktory, který je schopen pracovat za nebo vedle traktoru v záběru 2 metry a pod úhlem + 90◦ resp. -65◦ . Kromě pojistky proti přetížení je osazen i kardanem s homokinetickým kloubem a opotřebitelnými plazy. O kvalitní likvidaci trávy a dřevní hmoty do průměru 8. cm se starají těžká kladiva o hmotnosti 2,2 Kg.  Stroj zakoupila rodinná farma sídlící u našeho hlavního města, která sousedí svými pozemky s mokřady ,které se neustále rozrůstají do polí. Mulčovač byl připraven pro agregaci s traktorem Zetor a John Deere.

    Jsme rádi, že zájem o zemědělské stroje neustává ani v těchto adventních dnech . Uvidíme , zda letos budeme ještě některý ze strojů předávat, či si jej necháme na první lednové dny roku 2019. Nejdůležitější je stihnout pořídit nějaké  vánoční dárky a pokud možno v klidu prožít svátky vánoční v kruhu svých blízkých .

Děkujeme za nákup právě u nás a brzy se ozveme s další aktualitou o dodávce některého stroje od HK

Děkujeme

Tým

HK Agro

jiný stroj k prodeji

Přejít nahoru