pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Tak zase od začátku

Vážení čtenáři našich aktualit. Především Vám přejeme hodně zdraví , štěstí  a pracovních úspěchů v letošním roce , který určitě přinese zase mnoho nových příležitostí a třeba i novou techniku od HK.

      Jedním ze strojů, který dodáváme hned první týden v lednu je kolový traktor John Deere s označením 6820 Premium. Traktor určený soukromému zemědělci z okresu Praha-západ jsme hledali již v prosinci, ale k samotnému předání dojte až v prvních lednových dnech roku 2019 , po provedení přihlášení do registru vozidel a po údržbě a přípravě traktoru na předání.  Traktor  doplňuje staršího bratra, model 6620SE z roku 2005 , který majitel kupoval jako nový stroj a i s ohledem na spolehlivost volil opět značku John Deere. Silnější  6820-ka bude určena především do setí, pro těžkou secí kombinaci . Proto zákazník využije čelní ramena traktoru pro závaží  a širší pneumatiky pro menší tvorbu kolejí.  Další velkou pomocí bude menší náročnost na neustálé přepřahání nářadí , protože na farmě , byl pouze jeden traktor ,zastávající veškerou činnost .

       V posledních dnech roku 2018 jsme vyzkoušeli poprvé nákup techniky prostřednictvím aukčního prodeje. Obchodní případ  , pro nás nový, o který nás požádal zákazník z okresu Plzeň -sever  jsme dotáhli do finále 20.prosince a tento týden vyzvedáváme manipulátor Manitou . Nabízený manipulátor se objevil na internetových stránkách za podezřele nízkou cenu a při poptávce nám bylo oznámeno, že se jedná o aukční prodej do kterého se můžeme přihlásit. Učinili jsme tak , a na uvedenou cenu přihodili několik eur v domnění , že to pouze zkusíme a uvidíme. K našemu překvapení se do aukce nikdo další nepřihlásil a před Vánoci nám přišlo oznámení o výhře aukce. Až po nečekané výhře stroje, jsme se začali pídit po místě ,kde vůbec stroj stojí, abychom zjistili ,co jsme vlastně pořídili . Nakonec vše dopadlo dobře a v příštích dnech je již naplánována doprava do ČR.

       Prostě každý rok nám přináší nové zkušenosti a věříme, že i rok 2019 bude rokem zajímavým nejen pro nás ,ale především pro naše zákazníky.

Děkujeme za nákup právě u nás a těšíme se na spolupráci v roce 2019

Tým HK Agro s.r.o.

Scroll to Top