pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Nový Obraceč Pöttinger HIT 8.81

     Stalo se již pravidlem , že v zimním období směřují na naše středisko první pícninářské stroje společnosti Pöttinger, které ve většině případů mají již svoje zákazníky. Né jinak je tomu u osmi-rotorového obraceče HIT 8.81 , který směřuje v příštích dnech našemu zákazníkovi .

    Pöttinger má ve svém portfoliu hned několi osmi-rotorových obracečů.

Osmirotorové obraceče HIT 8.81, 8.91 a 8.91 T.

     Unikátní zakřivená ramena zaručují kvalitní práci a rovnoměrný rozhoz. Vysoká pracovní rychlost a s tím spojená výkonnost je u obracečů HIT naprostou samozřejmostí. Neboť krmivo vysoké kvality získáte pouze rychlou sklizní. Máte zkušenosti se ztraceným prstem v krmivu? To je při práci s našimi stroji minulostí. Obraceče HIT Vám dávají jistotu bezproblémové a kvalitní sklizně.

Čistá práce s rotory DynaTech.

     Zakřivený tvar ramen zmenšuje jejich zatížení. Tažené obracení umožňuje šetrnou manipulaci s obraceným materiálem. Rovnoměrné a vzdušné odkládání pokosu po celém záběru. Píce není zachycována na ramenech rotorů nebo jiných částech obraceče. Lisované rotory jsou s profilem pro spolehlivé uchycení ramen prstů.

     Pro kvalitní kopírování, šetrný rozhoz a čistou manipulaci s pící jsou rotory s průměrem  1,30 m u HIT 8.81 a 1,42 m u HIT 8.91. Nezávislé kloubové uchycení každého rotor pro příčné kopírování povrchu pozemku. Rotory s pneumatikami 16 x 6,5-8.


Krajové obracení je ve výbavě na přání

     Mechanické přestavení všech kol. Pomocí šikmého nastavení kol může jet obraceč šikmo a neházet krmivo na sousední plochy či materiál. I na velkých svazích je toto zařízení užitečné, protože se jím zmenšován skluz stroje. Kola lze nastavit na levou nebo pravou stranu. Komfortní hydraulické přestavení z traktoru je rovněž ve volitelné výbavě. Ukazatel polohy rotorů při krajovém obracení je viditelný z kabiny řidiče. V případě že nebudete využívat krajové obracení je vhodná pevná poloha rotorů.

Děkujeme za nákup právě u nás a těšíme se na první nasazení

Tým HK Agro

Scroll to Top