pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Samochůdek 2019

     Ačkoli je za okny pořád zima,  jaro se nám blíží a s ním i další nové stroje do sezóny 2019. V Německu již na odběr čeká další samochodný postřikovač John Deere, který směřuje v příštích dnech našemu zákazníkovi. Stalo se již tradicí , že každý rok ,některý z postřikovačů této značky prodáme. Je to dáno vysokou spolehlivostí a zároveň bezproblémovým  servisem.

     Model 4040i ,  je tentokrát osazen rameny o záběru 30 metrů s držáky trysek Pentalet a možností složení na 15m. 9 sekcí je vypínáno automaticky dle tvaru pole prostřednictvím navigace John Deere. Polohu ramen nad porostem hlídá osvědčený systém TerrainCommand se třemi senzory. LED osvětlení ramen zajišťuje dokonalý přehled při práci v noci. Hydropneumaticky odpružený podvozek je nyní osazen pouze pevnou nápravou se stálým rozchodem kol 2 metry.  Výrobcem pneumatik je opět firma Michelin , jako na všech samochodech dodávaných společností HK Agro.  Stroj je osazen i výkonnějším plněním POWERSPRAY s hadicovými přípojkami typu B, s výkonem 1000l/min.

     Jedná se o další pěknou mašinu, která bude nově k vidění na našich polích a nás těší , že u toho můžeme být.

    Děkujeme za nákup právě u nás a fotografie z ostrého nasazení samozřejmě na našich nových stránkách zveřejníme.

Tým HK Agro .

Scroll to Top