pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Disky , které vybočují z řady.

Když jsem v loňském roce předváděli diskový podmítač od firmy Pöttinger, už po prvních odpracovaných hektarech bylo jasné, že se jedná o další povedenou mašinu z Vodňanské fabriky. Více jak jedenácti tunový podmítač totiž ukázal, že pracuje i v nejsušších podmínkách a jeho práce byla  opravdu famózní.  Hmotnost , kterou disponuje, zajišťuje udržování pracovní hloubky disků o průměru 580 mm a případné hroudy jsou zlikvidovány dvojitým pěchem Conoroll.

    Stává se pravidlem, že v případě aktivního předvádění vyrazí stroje na nejhorší půdu a do nejtěžších podmínek. Strniště po ječmeni a velice suché léto loňského roku byly pro mnoho strojů výzvou. Diskový podmítač se však osvědčil a nyní je již nový kus na našem středisku připraven pro předání zákazníkovi, sídlícímu nedaleko Prahy.  Když TOP mašina , tak TOP výbava. Nový Terradisk 8001T bude osazen i přísevem TEGOSEM, který naši servisní technici nainstalují na rám stroje spolu s hadicovými semenovody , pro kvalitní a přesný rozhoz zeleného hnojení. Kopírovací kola ,či řada prutových zavlačovačů upravuje a urovnává povrch , který je mnohdy hned připraven pro další setí.

    Jsme moc moc rádi, že takový stroj máme v naší databázi , a určitě vám zveřejníme reportáž z letošního nasazení.  Není to jen podmítač , je to Pöttinger Terradisk 8001T .

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Scroll to Top