Na stanici technické kontroly se nenudí.P

   V posledních dnech nám na naše středisko přijelo deset strojů , které čeká nejenom příprava a dokompletace na předání, ale zároveň musíme  zajistit potřenou technickou dokumentaci  pro provoz na pozemních komunikací. Vzhledem k tomu , že né každá stanice technické kontroly zabezpečuje dovozovou technickou prohlídku, zahlcujeme nyní STK v Novém Strašecí každý den nějakou mašinou.

   Tento týden vyrazila na takou prohlídku souprava traktor John Deere 6150R spolu s návěsem Fliegl.  

    Návěs Fliegl disponuje objemem 28m3  a bude ještě vybaven nástavkami. Obchod s dopravní technikou není v současnosti úplně jednoduchý , jelikož dodací termíny jsou v tomto segmentu i deset měsíců. Mnohdy tedy sáhneme po nějakém skladovém stroji, který je pak u nás dokompletován např. právě nástavkami či plachtou, apd. Vana sklápěná dozadu směřuje na Plzeňsko , kde bude využívána při odvozu travních senáží a siláže.

    Oproti tomu traktor John Deere s označením 6150R o výkonu 150 koní našel domov nedaleko Prahy , kde nahradí starý traktor JCB Fastrack. Hlavní náplní bude doprava, proto je osazen převodovkou Autopowr s rychlostí 50km/h a nechybí samozřejmě odpružení přední nápravy a kabiny.  Jedná se o R-ko ,které nabízí zákazníkovi mnohem více ze své výbavy. Kompletní příprava na navigaci , nebo čelní ramena s čelní vývodovou hřídelí, popř. vzduchem odpružená sedačka spolu s automatickou klimatizací , nabízí řidiči velký komfort, který jistě v hlavní letošní žňové sezóně užije.

Děkujeme za nákup právě u nás a jdeme na další mašiny.

Tým HK Agro

Přejít nahoru