Silný květen vystřídá silný červen

Květnový nápor dodávek techniky neustává ani v červnovém měsíci, a do letních prázdnin musíme dodat ještě řadu strojů, které čekají na své zákazníky.  To vše , spolu s přípravami sklízecích mlátiček zaměstnává naše servisní techniky do pozdních nočních hodin.

    Jedním z předávaných strojů bylo rozmetadlo průmyslových hnojiv Bogballe, které opět putovalo nedaleko Prahy do zemědělského podniku, kde již několik těchto mašin jezdí . Jestliže něco perfektně funguje, tak proč měnit značku. Navíc plně vybavený model M35W plus s objemem 2500litrů nahradil poslední starší rozmetadlo Amazone a nyní je zde vše v modré barvě, s možností variabilního dávkování hnojiv, s váhovou buňkou a se systémem úpravy dávky dle tvaru pozemku.  Obsluhy si nejvíce vychvalují snadné ovládání, kde není nutné přepočítávat konstanty hnojiv a složitě počítat nastavení dávky. To vše dnes udělá rozmetadlo samo, pouze řidič zvolí množství dávky na hektar a nastaví stroj do pracovní polohy. 

    Další , netradiční mašinu dodává HK nedaleko naší pobočky do obce Týřovice.  Požadavek na jednoduchou a levnou cisternu jsme vyřešili dodávkou cisterny Meprozet. Tuto značku běžně nenabízíme ,ale protože dodací termíny dopravní techniky se prodlužují až na jeden rok, museli jsme najít něco , mimo náš sortiment. Cisterna o objemu 5000litrů je osazena vývěvou a vybavena zadním vývodem.

   V příštích dnech nás čekají další stroje včetně kombajnu a proto není čas na zahálku.

Děkujeme za nákup právě u nás a těšíme se na další spolupráci.

Tým HK Agro

Přejít nahoru