Nové stroje každý týden

Dva stroje týdně , to je poslední dobou v HK běžnou rutinou. V tom minulém to byl stroj se čtyřlístkem ve znaku a nový zástupce dopravní techniky ,který je již na českém trhu známý řadu let.

   Doslova akcí kulový blesk se dá nazvat dodání boční žací lišty Pöttinger, kterou předalo HK ve velice krátké době ze skladu oficiálního importéra z Českých Budějovic. Jelikož sklad strojů Pöttinger je v naší společnosti již prázdný , museli jsme rychle zareagovat na požadavek zákazníka nedaleko Prahy a boční sekačku dodat přímo ze společnosti Agrozet , našemu zákazníkovi. Vše se událo během dvou dní. Hned po dopravě stroje, proběhlo druhý den předání a zaškolení obsluhy.  Nahradili jsme tak starou vysloužilou lištu z Pelhřimova ,novou třímetrovou lištou z Grieskirchenu s prstovým kondicionérem.

   V úvodu článku se zmiňujeme o staronové dopravní technice. Je tomu skutečně tak. Německá společnost Oehler se etablovala na český trh především díky firmě Some , která se však v loňském roce ocitla v insolvenci a prodej výrobků Oehlera se tím výrazně omezil.  Sortiment této značky známe a proto jsme přijali možnost značku tohoto výrobce nabízet v našich regionech. Prvním strojem , který nyní putuje od HK nedaleko Prahy  je přívěs ,který tak trochu vybočuje z řady. Jedná se o celoplastový vůz s otevíratelnými bočnicemi do boků , který je vhodný pro manipulaci s paletovým i sypkým materiálem. Zvláštnosti tohoto vozu Vám budeme moci odprezentovat i na každoroční výstavě v Kralovicích , kam Vás všechny srdečně zveme tento čtvrtek 27.6. . Spolu s touto technikou uvidíte mnoho dalších krásných mašin od HK a nebude samozřejmě chybět bohaté občerstvení v našem velkém stanu.

Těšíme se na Vás a děkujeme za spolupráci

Tým HK Agro.  

Přejít nahoru