Krátký týden ,ale mnoho strojů.

Poslední týden byl sice zkrácen o státní svátek, přesto techniky , která dorazila na naší pobočku bylo opravdu hodně. Tento týden uvádíme do provozu dva traktory John Deere, které našly majitele v našich  oblíbených regionech. A  sice, traktor John Deere 6155R, směřující nedaleko Prahy a následně traktor 6125R , který tentokrát putuje kousek od Rakovníka na menší rodinnou farmu.

.      Prodej obou strojů byl realizován ve velice rychlém sledu. Silnější R-ko je dodáváno prostřednictvím našeho obchodního partnera z Anglie , oproti tomu slabší bratr dorazil z Německa.  Rozšíření našich aktivit směrem k Anglii nám výrazně rozšířilo výběr o poptávanou techniku. Poslední stroje to jednoznačně dokazují. Pokud v sousedním Německu nemůžeme vybrat žádaný stroj, výběr v UK je také bohatý a navíc korektní jednání tamních dealerů zapříčinilo, že počet letos dodané zelené techniky z Anglie převyšuje počet strojů z Německa.  Kromě nabídky , rozhoduje z 99% i cena a ta je díky očekávanému Brexitu také zajímavá. Kurz Libry je v těchto dnech velkým pomocníkem.

     V příštím týdnu očekáváme další traktor , ale i poslední sklízecí mlátičku, kterou servisní tým musí ještě připravit do letošních žní. Studená fronta , která do ČR dorazila , výrazně pomohla nejen našim mechanikům.

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru