pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Takový druhý ,tady není.

Některé obchody prostě nepřestanou bavit.  Ten poslední stál opravdu za to. Traktor John Deere , který nyní směřuje nedaleko Prahy je zvláštní především svou výbavou. Královská třída řady 6R , konktrétně model 6250R je nejvybavenějším strojem, který naše společnost doposud dodala. Výčet výbavy je opravdu bohatý.

        Obsluha především ocení nové ovládání automatické převodovky „CommandPro“ Joystick s programovatelnými tlačítky se jednoduše přizpůsobí každé obsluze a jeho ovládání je srozumitelné snad pro každého. Komfort a pohodlí řidiči při max. rychlosti 50km/hod zvyšuje i velice komfortní sedadlo řidiče , odpružená náprava a odpružená kabina. Při práci v noci je stroj osazen LED osvětlením a automatické řízení Autotrack vede stroj za každých podmínek přesně pomocí placeného signálu SF3. Za traktor popř. před traktor lze zapřáhnout úplně vše, jelikož je stroj osazen předním i zadním tříbodovým závěsem , přední a zadní vývodovou hřídelí a nechybí značné množství hydraulických okruhů včetně LS vedení. Horní či spodní závěs K80 je samozřejmostí , ovšem hydraulické stabilizátory ramen jsou spíše v ČR raritou. Nechybí ani hydraulicky ovládaný třetí bod s ovládáním na blatnících po obou stranách . Komfort obsluze je znásoben i mnoha držáky monitorů , mobilního telefonu ,či chladícím boxem popř. držáky pro lahev či hrnek s kávou. Bluetooth či komfortní rádio nemůže spolu s osvětlením nástupního prostoru či střešním oknem chybět. Krásu stroje násobí i výfuk z ušlechtilé oceli. Velká a el. stavitelná zrcátka spolu s vnitřním zrcátkem dávají obsluze přehled o veškerém dění za strojem. Pomocí ISOBUS připojení lze mnoho přípojných strojů sledovat z velkého monitoru traktoru. Podobně jako u automobilu , traktor dělají gumy a ty jsou opravdu široké pro těžké polní práce stroje, který s navýšením dosáhne téměř na hranici 290. koní.

      Tento kus je skutečně lahůdka ,kterou budeme majiteli skutečně závidět. Práce s takovým traktorem bude a musí bavit a nás těší , že jsme u toho.

Děkujeme za nákup právě u nás.  

Tým HK Agro

Scroll to Top