pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Manipulátor Kramer , nebo shrnovač Pöttinger.

Předávání nové techniky od naší společnosti neutuchá ani nyní,  v době , kdy vrcholí hlavní práce na polích. V mnoha podnicích se pomalu ukončuje setí ozimů, po kterých bude následovat zimní orba. My však stále předáváme další stroje ,které ještě do letošní sezóny zasáhnou.

       Tím prvním bude  oblíbený dvou-rotorový shrnovač Pöttinger Top 662 , který bude v příštím týdnu nahrabovat poslední porosty travin na Rokycansku. Tento model se stranovým řádkem byl akčním modelem pro rok 2018 a také posledním strojem z předsezónní objednávky , který jsme objednali.  Přednostní dvou-rotorových shrnovačů se stranový řádkem je možnost shrnout posekanou píci ze dvou jízd do jediného silného řádku. Tím dostáváme pracovní záběr až 13 metrů při zajímavé pořizovací ceně. I proto se zákazník rozhodl pro stroj se čtyřlístkem ve znaku , který nebude na rodinné farmě na Rokycansku jediným. Sečení a obracení totiž také zajišťují stroje Pöttinger.

     Oproti tomu druhý stroj nahrazuje již značně opotřebený manipulátor Kramer , který má nyní na počítadle Mth číslo 11.800 . Ano, kvalita manipulátorů tohoto německého výrobce přiměla zákazníka z Karlovarska opět sáhnout na stejnou značku. Proč odcházet někam, kde je spolehlivost zaručena. Navíc se jednalo o manipulátor  s ukončeným operativním leasingem, kde poměr výkon , cena a stáří stál opravdu za to. Námi dodaný teleskopický nakladač disponuje zvedací silou 5,5 tuny a délkou výložníku 9 metrů.

      Oběma zákazníkům děkujeme za nákup právě u nás a nyní musíme objednat další techniku na sezónu 2020 , jelikož sklad strojů je již téměř vyprodán.  Nyní finalizujeme objednávku na stroje pro zpracování pícnin od firmy Pöttinger ,které je nyní možné zakoupit za nejvýhodnější ceny. Proto neváhejte a využijte slev ,které závod v Rakousku nabízí.

Děkujeme

Tým  HK Agro

Scroll to Top