pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Před třemi lety prodala naše společnost na rodinnou farmu nedaleko Prahy radličkový podmítač Synkro 3030. Jednalo se o první zkušenost se značkou Pöttinger. Radličkový tří-řadý podmítač se natolik osvědčil , že zanedlouho linku doplnil universální secí stroj Terrasem C4 , opět se čtyřlístkem ve znaku.   

Kvalita zpracování půdy a zakládání porostů šla spolu s výnosy nahoru a to přimělo zákazníka o doplnění dalšího stroje, ke kterému došlo letos. Diskový podmítač Terradisk o záběru 5 metrů je již nyní u svého nového majitele a nás těší ,že tři stroje Pöttinger nahradily  zastaralé kombinátory , brány, smyky , podmítače , které dříve na farmě využívali .  V současnosti je hned po sklizni nasazen diskový podmítač po němž následuje příprava půdy radličkových podmítačem Synkro a následné setí vyřeší universální sečka ,která založí porost v částečně zpracované půdě ,nebo po orbě . Vše za velmi krátkou dobu díky vysokému hodinovému výkonu všech mašin a za nižší náklady na pohonné hmoty.  Staré techniky se zákazník úspěšně zbavuje prodejem prostřednictvím Facebookových stránek, protože třemi čtyřlístky vyřeší veškeré půdozpracující činnosti.

Pro nás, jako prodejce zemědělské techniky se jen potvrzuje , že stroje značky Pöttinger fungují a mohou pomáhat v rozvoji zemědělských farem ,který je důležitý pro budoucí fungování nejen zemědělců , ale i nás obchodníků.

Děkujeme za důvěru a přejeme hodně úspěšných let se značkou Pöttinger.

Tým HK Agro.

Scroll to Top