Novoroční dárek v podobě traktoru John Deere 8370R

Vážení čtenáři našich stránek. Přejeme Vám především mnoho zdraví v novém roce a splnění všech přání ,třeba s technikou od HK.

      Jedním ze strojů, který bude v začátcích nového roku předáván je traktor John Deere s označením 8370R, putující zákazníkovi z Karlovarska. Jedná se o stroj , nahrazující starší traktor Fendt 936 , který byl zakoupen v letech 2008 a má již své za sebou. John Deere byl přivezen do ČR v posledním prosincovém měsíci roku 2019 z Anglie a uvidíme, zda se nebude jednat o jeden z posledních strojů přivezených z UK.  Blížící se Brexit ovlivňuje kurz britské libry a výhodnost nákupů z Anglie již není taková.  

      Stroj se může pochlubit opravdu pěknou výbavou , jakou je například: Automatická převodovka s pojezdovou rychlostí 50km/hod, velkým displejem integrovaným do loketní opěrky , koženým paketem , ledničkou , navigací , odpruženou kabinou a přední nápravou , LED pracovním osvětlením, závažím a pneumatikami Michelin. Nechybí ani dostatečné množství vnějších hydraulických okruhů vzadu či vpředu popř. robustní přední ramena hydrauliky.

      Jsme rádi, že i začátek roku 2020 bude bohatý na dodávky techniky od HK a i v tomto roce Vás budeme pravidelně informovat , kde se objeví stroj od nás.

Děkujeme za projevenou důvěru v roce 2019 a těšíme se na další spolupráci.

Tým HK Agro

Přejít nahoru