pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Traktor John Deere 5R s výbavou , kterou nelze přehlédnout.


Né příliš často se nám stává prodat traktor , který má ve své výbavě  vše , co lze v ceníku objednat.  Většina zákazníků v dnešní době pořizuje techniku John Deere v akčních modelech z důvodu výhodnější ceny. Jedná se především o traktory , které prodejci zadají sami do výroby v jednotné konfiguraci a tyto stroje poté vyprodávají. Řeší se tím mnohdy dlouhé dodací termíny nově objednané techniky a zároveň jednodušší realizace obchodu , protože zákazník bere to ,co je.

   V našem případě se ale zákazník vyřádil a traktor 5100R vybavil skutečně v maximálním luxusu . Malá pětka se může pyšnit odpružením jak přední nápravy , tak kabiny.  Převodovka CommandQuad dokáže řadit zcela automaticky všechny rychlostní stupně a její ovládání integrované v loketní opěrce spolu s vnější hydraulikou je skutečně pohodlné. Nechybí ani elektrický Joystick pro ovládání čelního nakladače John Deere. Pro práci v noci je stroj osazen LED osvětlením a výhled z kabiny usnadňuje nejen bohaté osvětlení ,ale i střešní okno pro manipulaci nakladače ve výškách. Komfortní vzduchové sedadlo Grammer spolu s  klimatizací , popř.  prémiové rádio s Bluetooth ovládáním doplňují komfortní pohodlí obsluze. Pro pícninářské práce nechybí ani čelní ramena hydrauliky s čelní vývodovou hřídelí a plně vybavená zadní vnější hydraulika traktoru umožňuje na stroj připevnit cokoliv. Vzduchové brzdy pro přívěs popř. potřebné zadní závěsy jsou samozřejmostí.

    Jak jsme již uváděli, na traktoru je umístěn i čelní nakladač John Deere, který je opět komfortně vybaven. Nejenom třetí funkce hydrauliky , nebo odpružení výložníku, popř. rychlospojka pro společné zapojování všech hydraulických hadic . Nakladač je osazen i svými pracovními světly umístěnými pod výložníkem pro lepší viditelnost při práci v noci. Součástí je i několik variant lopat , paletizačních vidlí ,hroty na balíky popř. lopatou na hnůj.

  Jedná se skutečně o velice pěkný traktor putující k Praze a již o druhý 5R model , který v letošním roce dodáváme. Ten první s úpravou do Chmelnice jsme již v aktualitách uváděli.  U této chmelové varianty proběhla ještě dodatečná montáž strhávače chmele a i první jelen opouští naše brány.

Děkujeme za nákup právě u nás .

Tým HK Agro


Scroll to Top