pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Dopravní technika Fliegl

Vážení čtenáři našich stránek. Zatím se nám daří udržet provoz naší firmy , i když je to stále těžší. Dodávky náhradních dílů běží, avšak již nyní se  potýkáme s problémy zajistit zboží do druhého dne. Je to způsobeno především zdržením kamionové dopravy na hranicích a zároveň uzavřením některých výrobních závodů v okolních zemí. Mnoho firem , hlavně v Itálii a ve Francii již stojí a v minulém týdnu oznámil odstávku i Fendt či Claas. Jedná se hlavně o výrobu nových strojů ,ale sklady náhradních dílů zatím fungují.

O to více nás těší, když slíbená dodávka techniky dorazí na naší pobočku v termínu. V minutém týdnu přivezl přepravce do Rakovníka překládací vůz Fliegl s označením ULW 30. Vůz s celkovou maximální přípustnou hmotností 30tun bude pomáhat při letošní sklizni na Kladensku. Výkon překládacího šneku je 7,5 tuny za minutu. Tandemová náprava je z produkce společnosti ADR a nedílnou součástí je i rolovací krycí plachta s pracovním můstkem.  Zapojení je řešeno prostřednictvím koule K80 a k jednoduššímu odpojování pomáhá hydraulicky ovládaná odstavná noha . Překládací vůz byl v loňském roce předváděn v Německu a i proto jej pořídil zákazník za výhodnější cenu, než je tomu u nového stroje. S cenou však zahýbal kurz naší měny vůči euru, který je nyní 27 korun za jedno euro.

  Děkujeme  za nákup právě u nás a všem přejeme především zdraví.

Tým HK Agro

Scroll to Top