Dopravní technika II

Další stroj, který zasáhne do letošních žní přijel překvapivě s předstihem a jsme tomu opravdu rádi , zvláště v situaci , která kvůli pandemii panuje.

   Z Německého Offenburgu ,kde sídlí společnost Oehler, dorazil dvouosý návěs s označením SUMO 202. Jedná se o kónickou vanu osazenou nástavky s dotěsněním  na obilí o celkovém objemu 28 m3.  Termíny dodání transportní techniky ovlivňují v dnešní době především dodávky BPW náprav, které také firmy Oehler využívá. Jedná se o nápravy s nuceným řízením , kde natáčení kol zajišťuje pomocná pístnice osazená koulí K50. Náprava je homologována pro rychlost 40km/hod a je osazena flotačními pneumatikami šíře 650 mm na disku 26,5“.

   Mezi další výbavu, která stojí za zmínku , je obslužná lávka s žebříkem , která bude sloužit k přístupu k plachtě. Tu zhotovujeme v ČR a bude ve žluté barvě, jelikož lakování samotného vozu je do odstínu zelené John Deere . Je tedy patrné ,  s jakým traktorem bude návěs u našeho hlavního města agregován. Samozřejmou součástí výbavy vozu bylo i zadní okénko či průhledí v předním čele, které je zasklené. Zadní vrata ,jsou samostatně zajištěna hydraulicky. Vůz je dále vybaven hydraulickou odstavnou nohou či odpruženou ojí pomocí listových pružin. Poziční osvětlení či blatníky jsou nutnou výbavou pro přihlášení k provozu na pozemních komunikacích v ČR.

   Opět se jedná o mašinu kterou si zákazník vybavil dle svého přání, včetně barevné kombinace a nás těší , že můžeme být u toho.

Děkujeme za nákup právě u nás.

Tým HK Agro

Přejít nahoru