pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Další stroje Pöttinger dorazily na sklad

Jako zástupci značky Pöttinger v našem regionu tvoříme každým rokem skladové zásoby těmito stroji. Naším cílem a vizí je zákazníkům přiblížit funkčnost, přednosti, schopnosti a dovednosti těchto strojů také aktivním předvedením po domluvě se zákazníkem.

Nyní dorazila technika na přípravu půdy a setí:

Radličkový podmítač SYNKRO 3030 NOVA s pracovním záběrem 3 m, osazený radličkami DURASTAR PLUS, dále také s NONOSTOP jištěním proti přetížení a segmentovým válcem CONOROLL.

Polonesený sklopný diskový podmítač TERRADISC 5001 T s pracovním záběrem 5 m, stranovými kryty a tandemovým segmentovým válcem CONOROLL.

Na našem skladu se aktuálně nachází několik strojů na zpracování půdy, setí a také pro sklizeň píce . Aktuální zásobu techniky od společnosti Pöttinger můžete shlédnout na našich webových stránkách: SKLADOVÉ STROJE PÖTTINGER, nebo přímo v odkazu: https://www.hkagro.cz/skladove-stroje-pottinger/ , kde se můžete dozvědět technická data a výbavu jednotlivých strojů.

Tým HK Agro

Scroll to Top