Prodej z Anglie v době epidemi

   V tomto týdnu předala naše společnost další traktor John Deere a sice model 6150R , který našel svého zákazníka nedaleko Prahy.

     Tento nákup zeleného pomocníka byl ale něčím jiný.  Poptávka byla totiž po mírně použitém stroji, ale vybrat mašinu v zahraničí v době epidemie bylo nemožné.  Na základě fotografií a poslaných videosekvencí byl stroj objednán a cirka po týdnu dovezen z Anglie  naším smluvním dopravcem do ČR.  Až na naší pobočce jsme mohli podrobně traktor prohlédnout , dokompletovat a po té předat majiteli. Jednalo se o model osazený převodovkou AutoQuad s pojezdovou rychlostí 50km/hod, což znamenalo , že vzduchové brzdy pro přívěs jsou již součástí výbavy. Pro potřeby novopečeného majitele naši technici doplnili traktor o jednookruhové vzduchové brzdy , dále o konzoli horního závěsu a provedli údržbu. Po technické stránce se ukázalo , že je vše v pořádku a již nyní je jelen připraven do ostrého provozu.

    Pevně věříme , že postupné uvolňování opatření otevře hranice a následné obchody bude možné realizovat stejně, jako tomu bylo před pandemií.

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru