Oehler , který zasáhne do letošních žní.

Žně 2020 klepou na dveře a na naší firmu dorazil další pomocník , který brzy zasáhne do letošní sklizňové sezóny. Jedná se traktorový návěs  Oehler, který putuje nedaleko Prahy na malou rodinnou farmu, která využila loňského operačního programu „Zemědělec“ a tento stroj pořídila. Jedná se o osvědčený model s označením TDK 200, který je osazen maximálním množstvím nástavek pro dosažení celkového objemu korby 22 m3.  Stroj byl objednán s nápravami BPW, a širokými pneumatikami .

    Tří-straně sklápěná vana je vybavena lávkou a zadním okénkem pro montáž šneku, který bude ještě montován od českého výrobce.  K pohodlné jízdě přispívá nejen závěs k80 , ale také odpružená oj či nápravy na listových pružinách. V současné době je realizována i montáž plachty , rovněž od tuzemského výrobce.

    Jsme rádi, že zpoždění dodávky ovlivněné epidemií nebylo tak drastické a stroj dorazil včas do letošní hlavní žňové sezóny, která  začne v normálním termínu. Pomohlo to i nám, jelikož naše malá společnost připravuje v současnosti téměř třicet sklízecích mlátiček a několik řezaček. Stihnou vše v řádném termínu je opravdu oříšek.  Náš servis však přípravy kombajnů započal hned v loňském roce po sklizni a i díky tomu vyjedou všechny stroje včas.

Přejeme všem úspěšné žně 2020 a děkujeme za spolupráci

Tým  HK Agro.

Přejít nahoru