Předváděcí traktor 6215R sloužil perfektně

Opět traktor a opět zelený s jelenem ve znaku. Ano tušíte správně. Jedná se o traktor John Deere 6215R s výkonem 215 koňských sil, který bude působit v okolí regionu Karlových Varů. Stroj je připraven a bude během následujících několika dní předán majiteli.

Tohoto prodaného pomocníka velice dobře známe, jelikož byl používán v kombinaci s naším předváděcím lisem Pöttinger Impress 155 V Pro s variabilní komorou a pomohl vyhotovit více jak 6.000 balíků.

6R-ko má obsáhlou bohatou výbavu, kde nechybí odpružená přední náprava s brzdami v reduktorem, odpružení kabiny a zákazníky osvědčená plynulá převodovka AutoPowr . Po usednutí do prémiové vzduchem odpružené sedačky obsluhu jistě potěší chladnička, která se v letních parných dnech jistě hodila stejně tak jako střešní okno. V kabině se dále ukrývá procesor 4600 s 10″ dotykovým displejem, který je součástí   CommandArm integrované loketní opěrky.. Hydraulika je osazena 4. okruhy vzadu + 1.okruhem  v přední části, nechybí automatický závěs či  vzduchové brzdy. Pro dobrou viditelnost a kvalitní práci v pozdních či brzkých ranních hodinách je “jelen” osazen LED pracovními světly. S traktorem je dodáváno i čelní závaží uchycené na předním tříbodovém závěsu.

Mockrát děkujeme za nákup právě u naší společnosti.

Tým HK Agro.

Přejít nahoru