pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Secí stroj Pöttinger s přihnojením.

Koncem minulého roku se naší společnosti podařilo umístit do okresu Plzeň – sever, další secí stroj se čtyřlístkem ve znaku.  

Jedná se o šestimetrové provedení, navíc vybavené přihnojovacími botkami. Násypka secího stroje lze pohyblivou přepážkou rozdělit v různých poměrech, dle potřeby pro osiva či hnojivo.  Dvě identické výsevní jednotky upravují dávku osiva a hnojiva dle radarových impulzů z radarového senzoru umístěného v přední části stroje.  Sečka je kromě přihnojení vybavena sekcí disků pro předseťovou přípravu půdy, kterou nyní ještě osadíme smykovou čelní lištou a plnícím šnekem. Sáhli jsme po skladovém stroji, proto musíme některé komponenty doplnit. Nicméně se nejedná o žádný starý model, jelikož tato sečka je osazena inteligentní rozdělovací hlavou pro osivo, která je dle navigace schopna vypínat jednotlivé botky a tím ušetřit náklady za osivo. U všech těchto secích strojů je nyní ve výbavě boční plnící lávka pro snadnější přístup k násypce o objemu 4000 litrů. Secí botky s roztečí řádků 12,5 cm jsou vybaveny opěrnými kolečky a stěrkami se zavlačovači. Celý secí stroj lze ovládat prostřednictvím velkého barevného monitoru o velikosti 10” , popř. displejem traktoru pomocí ISOBUS připojení.

Moderní, přesné a perfektní setí , dvouletá záruka. To je technika Pottinger a my jsme rádi , že další mašina ze stáje Pöttinger skončila v našem regionu .

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Scroll to Top