Poslední mohykáni.

Prodej traktorů přímo do hlavního města je čím dál vzácnější. Neustálá výstavba a likvidace zemědělské půdy pokračuje, a proto je dodávka techniky do této oblasti vlastně raritou. Stejně je tomu i s počtem zemědělských farem. Na jednu z nich, která je dnes obklopena panelákovou architekturou, jede druhý traktor John Deere s označením 5100M. Ten první, z řady 6030 zde jezdí více jak deset let. A jezdí tak dobře, že zákazník neváhal pořídit oře ze stejné stáje.

Traktor 5100M je vybaven vším potřebným a rozhodně zdatně zastane činnosti, které doposud zákazník prováděl s traktorem Zetor. Dodávky traktorů se s ohledem na stávající situaci nejlepší, a proto výběr padl na skladový stroj, který splnil požadovanou výbavu zákazníka. Vedle převodovky 32/16 je zde klimatizace, vzduchové dvou-okruhové brzdy traktoru, dva vnější hydraulické okruhy, vývodová hřídel s otáčkami 540/540E/1000 a nechybí ani potřebné závěsy pro připojení valníků. Ramena Kat. II budou převážně nosit rozmetadlo Bogballe či mulčovač Vigolo.

Traktor disponuje i pracovním osvětlením a širokými pneumatikami, které dodávají stroji pěkný vzhled.

Traktor nebude naši pobočku opouštět sám. K traktoru John Deere budou připřaženy i nové šestimetrové Cambridge válce francouzského výrobce Quivogne, které přijely v druhém lednovém týdnu. Zákazník využil velké slevy, kterou značka Quivogne poskytla. Výhodou jsou především dva samostatné hydraulické okruhy, z niž jeden slouží k rozložení stroje do pracovního záběru a druhý pro přenastavení podvozku pro přepravu. 

Děkujeme za nákup právě u nás a těšíme se na další spolupráci

Tým HK Agro

Přejít nahoru