Nové rozmetadlo Bogballe v plné výbavě a diskový podmítač k tomu

Nové rozmetadlo Bogballe v plné výbavě a diskový podmítač k tomu.

Větší obchod realizuje naše firma v nedaleké společnosti na Rakovnicku. Jeden stroj již z naší pobočky odjel a druhý se nyní připravuje.

    Tím prvním strojem byl diskový podmítač Terradisc od společnosti Pöttinger, který po loňském předvedení nahradil starší diskový podmítač Bednar. Stroj o záběru 8 metrů je vybaven inteligentní hydraulikou, kde pomocí terminálu dochází k rozkládání stroje a seřizování pracovní hloubky bez nutnosti vylézání z kabiny. Terradisc bude agregován s pásovým traktorem John Deere řady 8R. Disky, které se mohou pochlubit váhou až 13 tun, dle použití pěchu a výbavy udržují perfektně pracovní hloubku a na rozdíl od konkurence, jejich pracovní záběr je skutečně 8 metrů a není matoucí oproti jiným konkurenčním značkám. To si ověří zákazníci při používání navigace velice rychle. 

    Následně budeme připravovat další mašinu do zmiňované společnosti a sice rozmetadlo Bogballe s označením M45W. Jedná se plně vybavený stroj, který disponuje opět výbavou, kterou běžně neprodáváme.  Rozmetadlo o objemu více jak 4000 litrů bude ovládáno prostřednictvím terminálu traktoru a pohon řešen hydromotorem z důvodu snadnějšího připojování a seřizování otáček při souvraťovém rozhozu. Při plnění budou případné hrudky hnojiva odděleny nejen spodním, ale i horním sítem a ochranná krycí plachta je ovládána hydraulicky z kabiny traktoru. Pomocné schůdky či stupačka jsou vždy základní výbavou rozmetadel Bogballe, pouze délka schůdků je upravena dle počtu nástavců. Pro vyšší životnost lopatek, zvolil zákazník variantu s wolframovou úpravou, která zajišťuje vyšší životnost a spolehlivost. U takového stroje samozřejmě nechybí rozhoz v klínech či váhové buňky pro automatické nastavení rozhozové dávky.  Navigace propojená s tímto strojem zajistí včasné a automatické otevírání a uzavírání výpusti .

Stroje jsou to opravdu pěkné a první obrázky z nasazení budete moci brzy vidět na našich stránkách.

Děkujeme za nákup právě u nás.

Tým HK Agro

Přejít nahoru