Nová Terria je konečně u nás

Nová Terria je konečně u nás

Podmítač, který firma Pöttinger pět let testovala v nejrůznějších zemích, včetně České republiky je konečně k dispozici i našim zákazníkům. Na tento podmítač jsme čekali dlouhou dobu a bohužel o jeho vývoji nevěděli jen dealeři, ale i konkurenční firmy, které stroje obdobného provedení uvedly na trh již dříve. Pöttinger však veřejnosti nechce představit žádný stroj dříve, než si je jistý jeho kvalitou.

V minulém týdnu dorazila naše první předváděcí mašina na naše středisko. Jedná se o čtyřřadou variantu o záběru 4 metry, která je osazena symetrickým uchycením pracovních orgánů, což zamezuje driftování stroje při práci a nemění tahový odpor stroje. Pojezdová kola jsou integrována v rámu pro menší poloměr otáčení. Nastavení pracovní hloubky může být mechanické či hydraulicky z kabiny, bez nutnosti ručního doseřizování. Zároveň je stroj osazen hydraulickým válcem pro dotížení zadní nápravy traktoru pro zvýšení lepší trakce. Pracovní orgány mohou být jištěny pružinově či hydraulicky, jako je tomu u naší předváděcí verze. Stroj je možné osadit předními opěrnými koly a různými druhy pěchů. V našem případě se jedná o oblíbený dvojitý Conoroll.  Do výbavy byla zařazena i úzká radlička pro hluboké prokypření. Na výběr je i několik typů závěsů či prodloužená oj k velikým traktorům.

Pokud budete mít zájem, jsme schopni stroj ukázat i ve vašem podniku. Podmínku je však traktor o výkonu 250 koní a více.

Obrázky z prvního nasazení brzy zveřejníme na našich stránkách.

Tým HK Agro

Přejít nahoru