Transportní technika na letošní žně čeká na start.

    Žně se nezadržitelně blíží a jsme rádi, že transportní technika, kterou zákazníci u nás objednali je již na dvoře a bude moci včas zasáhnout do letošních žní.

   Tak jako u většiny techniky, tak i zde se potýkáme dlouhodobě s pozdními dodávkami , které jsou nejčastěji způsobeny nedostatkem náprav.  Proto jsme rádi, že díky kontaktům z Německa , jsme schopni vykrýt poptávku od více výrobců, s kterými spolupracujeme.

    V příštích dnech předáme nedaleko Rakovníka vanový návěs Oehler s dvoustranným sklápěním , který bude navíc osazen i dopravníkem pro transport obilí a hnojiva. Vůz byl vyroben v zelené John Deere barvě a bude doplněn i žlutou plachtou české výroby. Náprava BPW je náběžná a osazená pneumatikami 26,5“. Zapojení této vany o objemu 27m3 je realizováno jak jinak , než koulí k80.

    Podobně je tomu i u vozu Fliegl s výtlačným čelem , který putuje k našemu hlavnímu městu.  Jedná se také o nový návěs ,který majitel zakoupil z důvodu nižších stropů v hale pro uskladňování obilovin. Výtlačné vozy s označením ASW prodáváme již od začátku založení společnosti a jejich oblíbenost stále roste. Není to dlouho, co stejný stroj směřoval na Plzeňsko do společnosti Kralovická a.s.

    Věříme, že tato technika zase usnadní letošní žňové práce a vše se zdárně zvládne.

Děkujeme za nákup právě u nás.

Tým HK Agro.

Přejít nahoru