Na kukuřice,  připraveno !!!

    Sotva se dokousaly poslední hektary polehlých a prorostlých porostů,   nastaly další přípravy sklízecí mlátičky na zrnové kukuřice.

    V minulých dnech předala naše společnost nový kukuřičný adaptér Geringhoff pro sklízecí mlátičku John Deere S690.  Jedná se o sklopný, osmiřádkový model s obchodním označením „ROTA DISK“

    Kukuřičný adaptér s technologií tří rotorů, integrovaným drtičem slámy a pevným děličem strniště. Sklízecí systém se vyznačuje nízkou spotřebou energie a intenzivním rozmělněním kukuřice. Dobrá kvalita sekání je zajištěna i při vysokých rychlostech.  Adaptér je vybaven systémem kopírování žacího válu a naváděním na řádek.  Díky sklopné variantě bude přeprava stroje mnohem snadnější a zpracování kukuřičného strniště mnohem lepší. Věříme, že ROTA DISK zpracuje mnohem lépe posklizňové zbytky a nebude nutné nasadit na všech pozemcích plošný mulčovač.

    Kromě montáže adaptéru byla provedena i přestavba sklízecí mlátičky, kde bylo nutné namontovat kukuřičné koše , zredukovat otáčky na vstupu a výstupu z kombajnu, následovala montáž některých komponentů , jako zadní nárazové desky , která zamezuje poškození drtiče na který dopadávají vymlácené palice kukuřice.

    Nyní musíme jen vyčkat na ostrý start na který se těšíme. Axiální systém výmlatu sklízecí mlátičky S je přeurčen pro sklizeň kukuřice a věříme , že s novým adaptérem bude sklizeň jedna velká radost.

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru