pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Ťapina v plné výbavě

     Když prodáváme prémiový model traktoru 6250R , je vždy v plné výbavě. Né jinak tomu je u dalšího stroje, který putuje nedaleko Prahy. Jedná se opět o TOP MODEL , který je vyráběn v Německém Mannheimu a příští týden směřuje nedaleko hlavního města.

    Tento traktor disponuje i výbavou , kterou v ČR zatím příliš nevidíme. Jedná se o hydraulicky ovládané stabilizátory ramen , kde obsluha z kabiny prostřednictvím terminálu může nastavit požadovanou rozteč bez nutnosti seřizování stavitelných šroubů. Navíc zde nalezneme například přípojky pro zapojení autovleků s brzdovým systémem ABS. Jelikož se jedná o variantu 50km/hod je zde bržděná přední náprava a plné odpružení nejen na nápravě ale i kabiny. V přední části traktoru je namontována nejen přední hydraulika , ale i přední vývodová hřídel spolu se dvěma dvojicemi hydraulických rychlospojek. Nechybí i elektrické zásuvky ,jak sedmipólová či signální. Komfort obsluhy doplňuje hydraulický třetí bod vzadu s externím ovládáním na blatnících či navigace John Deere. Přijímač SF 6000 je z ohledem na situaci s krádežemi v posledních týdnech sundaný a uklizený v kanceláři. Komfortní ovládání prostřednictvím CommandPro  Joysticku umožňuje obsluze naprogramovat všechna tlačítka , dle potřeby obsluhy.  V kabině nechybí velký přehledný monitor , či konzole pro další displeje jiných strojů, které nemají ISOBUS ovládání. ISOBUS propojení samozřejmě traktor má a je tedy možné využít originál display k ovládání jiných kompatibilních zařízení . Pohodlí kabiny doplňuje i chladící box či  handsfree.  Pro práci v noci je zde  24 LEDkových světel  a připojit za tento traktor lze úplně vše. 5 zadních hydraulických okruhů , Power Beyond , Horní závěs či závěs K80 . Je zde prostě vše , co dnešní moderní podnik vyžaduje.

  Děkujeme , že naše firma může tento pěkný stroj dodat

Tým HK Agro

Scroll to Top