Rozmetadla Bogballe 2022

Je tady únor a tak jako každý rok , tak i letos  vyjíždějí nová rozmetadla Bogballe k našim zákazníkům.

   Stalo se již pravidlem , že jsou stroje vybavené plnou výbavou , která ještě více zpřesňuje práci rozmetadel a rozhoz je opravdu přesný na celém pozemku. To ocení zákazníci hlavně v letošním roce, kdy ceny hnojiv vylétly k astronomickým číslům.

    Mezi rozmetadla , která jsme nyní uváděli do provozu patři například rozmetadlo M45W. Jedná se o těžký kalibr s objemem 4500 litrů agregovaný s novým traktorem John Deere 6250R s kultivačními koly s rozchodem 2,25 m . Tento stroj je kromě tradičních nástavek, plachty s hydraulickým ovládáním a osvětlením , vybaven váhovou buňkou a díky navigaci John Deere sleduje hranice rozhozu a dokáže regulovat dávku v klínech. Zároveň je stroj schopen včas zavírat a otevírat hradítka na souvratích  při otáčení do následné jízdy. Hraniční rozhoz do krajů je součástí základní výbavy a je ovládán elektronicky z kabiny traktoru.

    Kromě tohoto velkého rozmetadla , máme připravený i malý stroj řady L1, určený do jednoho místního chmelařského podniku.  Stroj je právě pro své rozměry určen do chmelnice a je vybaven speciálními vodícími plechy , které usměrňují tok materiálu k rostlinám .

     Životnost rozmetadel Bogballe je opravdu vysoká a proto i použité starší stroje jsou velice oblíbené u českých farmářů. Nyní máme dvě starší rozmetadla připravená pro zákazníky, kteří se rozhodli na základě rozsáhlé inzerce na použitou techniku stroje pořídit. Prodej použité techniky je v současné době velké téma.

     Absenci dodávek nových strojů právě supluje prodej ojetin , který stoupá vzhůru spolu s cenami jak nové, tak i použité techniky.  Naše společnost nabídku použité techniky rozšiřuje a neustále aktualizuje.  Naší inzerci můžete najít na téměř všech portálech s použitou technikou , popř. na našich internetových stránkách, v sekci „použitá technika“.

Děkujeme všem za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru