Dva traktory a dvě  sklízecí mlátičky

Další pomocníci putují z naší pobočky do regionů kde působíme ,avšak inzerce použité techniky našich obchodních partnerů způsobila, že některé stroje  putují i dále.

     Nedaleko Jihlavy bude jezdit zánovní traktor John Deere s označení 6215R , který jsme pořídili v březnu v Německu. Jedná se o stroj , který je vybaven automatickou převodovkou s CommandPro Joystickem. Stroj je osazen i navigací s přijímačem Starfire 6000,  kterých je nyní opravdu nedostatek a absence čipů způsobuje zpožděné dodávky nejen navigačních systémů , tak celých strojů, popř. jsou nyní stroje dodávány bez navigace , která je dodávána se zpožděním dodatečně.

    S navigačním systémem od firmy John Deere dodáváme i další traktor. Královský model šestkové řady s označením 6250R je již čtvrtým během velmi krátké doby. Jedná se o stroj s vynikajícím výkonem a výbavou , která je opět FULL a neexistuje omezení v použití stroje při jakékoli práci. Maximální množství hydraulických okruhů , přední hydraulika s čelní vývodovou hřídelí , navígační systém , automatická převodovka , odpružení, no prostě vše, co zákazník může mít.  Příprava půdy či setí, popř po dotížení i těžká práce v základním zpracování půdy. To vše je možné s novým R-kem , které směřuje nedaleko Prahy.

   Nezapomínáme ani na sklizňovou techniku , ,kde probíhají  také nákupy nových pomocníků. Některé již nyní připravujeme , jako je tomu u starší sklízecí mlátičky , kterou jsem vykoupili od našeho odběratele, společnosti Lupofyt a již nyní ji náš servis připravuje novému majiteli z Kladenska. Jedná se o Lexiona 550 , směřujícího na rodinou farmu , kde vypomůže o mnoho starší sklízecí mlátičce.  

    Do okresu Louny  však nyní směřuje jiný kalibr a to model Lexion 780. Stroj , který jsme si mohli sami dobře prověřit, včetně historie prováděných oprav dorazí v tomto týdnu. Nebude chybět i údržba včetně výměny provozních kapalin před letošní žňovou sezónou . Zákazník zvolil pásové provedení s ohledem na těžké půdy v jeho oblasti. Žací lišta disponuje záběrem 12 metrů.

    Prodej této techniky se samozřejmě neobejde bez servisního zázemí. V těchto dnech dorazila další nová servisní dodávka, která rozšiřuje naší flotilu mobilního servisu. Jedná se o pátý automobil ,který bude vybaven servisními skříňkami a nářadím pro servisní zásahy přímo u našich zákazníků.  Na šestý vůz bohužel musíme ještě několik měsíců počkat. Problémy s dodávkami techniky postihly všechny odvětví a tomu automobilovému se rozhodně nevyhnuly. Původní termín,  byl z dubna posunut na začátek roku 2023.  

Každopádně sklízecí mlátičky i traktory dorazily včas a letošní sezónu rozhodně stihnou.

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Tým HK Agro

:

Přejít nahoru