pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Dubnové stroje 2022

Dubnové stroje 2022

     Traktor John Deere 6250R ,či 6105R ,nebo návěs Krampe BB600 popř. rozmetadlo průmyslových hnojiv.  Tyto všechny stroje jsou či budou předávány v následujících dnech. 

     Tři stroje putují nedaleko našeho hlavního města , zatímco TOP model šestkové řady 6250R směřuje na Plzeňsko.  6250-ka je opět ve špičkové výbavě, osazená automatickou převodovkou Autopowr s ovládáním Command Pro , která získává stále větší oblibu mezi  uživateli.  Stroj je vybaven i navigací u kterých stále bojujeme s dlouhými dodacími termíny díky absenci čipů. Traktor je plně odpružený a velkým množstvím hydraulických okruhů , LED pracovním osvětlením a s výbavou pro připojení všech možných příslušenství .

    Dalším traktorem je čtyřválcový stroj John Deere 6150R , který je osazen čelním nakladačem Quicke. Traktor v této výbavě a s malým nájezdem hledala naše společnost několik měsíců . Měli jsme totiž omezený cenový rozpočet a požadavek od klienta na traktor 6430 Premium. Tyto stroje však najít s malým počtem najetých motohodin je téměř nereálné a proto zvolil zákazník model novější , který je osazen  opět automatickou převodovkou  a právě zmiňovaným nakladačem Quicke pro budoucí manipulaci s balíky.

   Návěs Krampe BB600 doplní už jeden identický vůz a nahradí tak starý malý návěs české výroby. Jedná se o vůz z řiditelnou nápravou , který je osazen hliníkovými nástavkami , pracovní plošinou a pneumatikami Michelin. Místo tažného oka je zde opět koule K80, která už začíná být standardním spojením pro tyto velkoobjemové vozy.

     Na základě loňského předvádění dodáváme i další plně vybavené rozmetadlo průmyslových hnojiv Bogballe M35W. Stroj s klínováním , váhovou buňkou a násypkou o  velkém objemu 3350 litrů doplní starší rozmetadlo od firmy Amazone .   Zákazník měl možnost porovnat hraniční rozmetání, klínování a automatické vypínání rozmetadla na souvrati.  Tyto funkce rozhodly a letos dodáváme nový stroj.

  Těší nás Váš  neustálý zájem o techniku a doufáme, že dodávky ani v následujících  měsících nebudou omezeny vlivem situace ve světě.

Děkujeme za důvěru

Tým HK Agro

Scroll to Top