Předávání strojů na konci letních prázdnin.

Delší dobu jsme Vás neinformovali o předávání techniky a tak uvádíme hned dvě novinky, které budou v našich regionech v nejbližší době nasazeny do ostrého provozu.

    První z nich bude hned v sousední obci. Jedná se o tažený postřikovač John Deere s označením M740i, který nahradil starý postřikovač Hardi TR2000. Ten naše společnost prodala také jinému zákazníkovi z našeho regionu a bude i nadále v péči HK. Tažený postřikovač John Deere řady 700 , je mezi zemědělci velice oblíbený a je dodáván  v mnoha provedení, od jednoduchých modelů po modely s bohatou výbavou s řiditelnou nápravou. Tažený postřikovač v zelené barvě bude pomáhat svému většímu zelenému kolegovi s označením 4040i, který novopečený majitel pořídil již v loňském roce.  Samojízdné i tažené postřikovače John Deere mají mnoho stejných komponentů ,což zákazník ocení především s ohledem na udržení provozuschopnosti strojů v případě poruchy. To platí i pro trysky Lechler , které lze snadno zaměnit.

     Druhý stroj je z rodiny McHale. Výrobce z Irska je na našich polích vidět stále více, ale setkáváme se s ním stále častěji i ve stájích. Jedná se o vysoce výkonný a kvalitní rozdružovač balíků s označením C460. Rozdružovač balíků McHale C 460 je univerzální stroj, který můžete použít jak pro krmení krátce nařezanou siláží, dlouhým senem, tak pro zastýlání krátkou i dlouhou slámou.

Zakrmování: Nastavením vhodné rychlosti převodovky můžete dopravit krmení přesně na místo, kam chcete. Proporcionálně ovládaná rychlost dopravníku umožňuje nastavit přesně požadované dávkování a reagovat na různou hustotu balíku a jeho složení. Tím je dávka dokonale rovnoměrná.
Zastýlání: Se strojem McHalle budete rychle a snadno stlát jakoukoliv slámu a vytvoříte tlustou provzdušněnou vrstvu. V těžko přístupných místech využijete rotaci komínu 300 stupňů. Sláma může být rozhozena až do vzdálenosti 18-ti metrů na pravé a 23-ti metrů na levé straně stroje.

Prostě u HK se vybere každý a my děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro.

Přejít nahoru