T560 ve svahovém provedení.

Finišujeme v dodávkách zemědělské techniky v rámci letošního roku, ale již nyní je jasné, že vše nestihneme.  Mezi stroji ,které  ještě v posledním měsíci letošního roku budeme dodávat je starší sklízecí mlátička John Deere  s označením T560 Hillmaster.

    Jedná se o již dobře na trhu zaběhlou vícebubnovou sklízecí mlátičku s pěti vytřásadly s automatickým svahovým vyrovnáváním celého kombajnu. Ten bude jezdit nedaleko naší pobočky na malé rodinné farmě, kde nahradí ještě starší sklízecí mlátičku Claas.  Hlavním kritériem při výběru kombajnu bylo právě zmiňované svahové vyrovnávání, která bude hojně využívané ve velice kopcovitém terénu. S tím si Téčko určitě hravě poradí, protože celý systém vyrovnávání pracuje automaticky bez složitého nastavování obsluhy. Žací lišta o záběru 6,7 metru s řepkovou výbavou a automatickým kopírováním je dalším usnadněním pro obsluhu ,která si tohoto komfortu na starším Claasu neužila.  Je již pravidlem , že stroje dovezené z Německa disponují lepší výbavou , v které nechybí například : Pracovní servisní osvětlení, měření výnosu a vlhkosti , kamerový systém ,nebo rozmetadlo plev a v neposlední řadě příprava na navigaci.

   Dodávkou sklízecí mlátičky však vše teprve začíná. Po problematické dopravě , při které došlo k poruše na kamionové soupravě byl kombajn zdárně složen na naší pobočce, na které nyní proběhne předsezónní prohlídka stroje a následná příprava pro příští žně 2020. Zavedení do provozu a zaškolení obsluhy nás čeká v příštím roce. přeci jen přechod k jiné značce s sebou nese i úplně jiné ovládání a provozní nastavení.

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro.


Přejít nahoru