Chmelový speciál 5R

Chmelový speciál 5R

     Traktor, který v porovnání s konkurencí má skutečně co nabídnout. To je John Deere 5090R , který nedávno dorazil na naší pobočku a bude v lednu předáván zákazníkovi z našeho regionu.

     Jedná se o traktor se speciální chmelovou kabinou, kterou vyrábí společnost Mauser pro modely John Deere řady 5 a 6. Nových prvků ,které na této 5R mašině najdete je více. Traktor je vybaven přední odpruženou nápravou , odpruženou kabinou a velice komfortní převodovkou ovládanou v integrované loketní opěrce. Poloautomatická převodovka CommandQuad nabízí obsluze hned několik možností ovládání a sice plně automatické řazení , popř. řazení manuální v jednotlivých sekcích s různými rozsahy pojezdové rychlosti. Velkou výhodou je i motor s absencí AD Blue . Komfortní elektronické ovládání zadní hydrauliky traktoru a vnějších hydraulických okruhů dovoluje obsluze nastavit průtoky oleje v rychlospojkách. Kabina dostála i dalších změn. Nastavení stroje usnadňuje   i rohový panel ovládaný obdobně , jako u traktorů řady 6030, což zkušeným řidičům zelených traktorů nebude činit žádné problémy.  Je známo , že mnoho zařízení pracujících ve chmelnici vyžaduje více hydraulických okruhů. Proto je v kabině umístěný i Joystick ,právě pro veškeré hydraulické okruhy a zároveň pro mezinápravové nářadí, které budeme na stroj ještě montovat.  

     Traktory John Deere 5R nabízejí majitelům komfort, výkon , světlost a dostatečnou hmotnost pro těžkou práci ve chmelnici. Pokud provádíte hluboké kypření chmelnice, či chemickou ochranu popř. sklizeň se strhávačem, tyto modely Vás nezklamou za žádných podmínek.

Děkujeme za nákup právě u nás.

Tým HK Agro

Přejít nahoru