John Deere 6195M model 2020

Trvalo to déle ,ale dočkali jsme se. Současná situace ovlivnila dodávky techniky ,které se v současné době velice natahují.  Odstavení některých výrobních závodů a střídání pracovních směn na výrobních linkách ,které se nesmí potkávat  z důvodu pandemie způsobuje zpomalení výroby a již nyní je jasné, že dodat objednanou techniku ve stanovených termínech bude velice problematické. V minulých dnech jsme realizovali objednávky nových traktorů a termíny výroby nás vůbec nepotěšily.  Pokud například nyní objednáme zákazníkovi traktor z Mannheimu , ocitneme se v reálném termínu dodání říjen 2020. A to hovoříme o nejrychlejším výrobním závodě značky John Deere.

     Přesto nás těší, že na naší pobočku přijel první traktor John Deere řady 6M , modelový rok 2020. Stroj , putující  k našemu hlavnímu městu disponuje jmenovitým výkonem 195 koní a je opravdu těžké říci, že se jedná o ekonomickou verzi traktoru řady M. Hned po vstupu do nové větší kabiny obsluha ocení nové uspořádání ovládacích prvků. V našem případě se jedná o traktor, osazený novou převodovkou CommandQuad s plně automatickým řazením všech převodových stupňů , s ovládáním v loketní opěrce ,spolu s el. ovládanými hydraulickými vnějšími okruhy. Nové M-ko je plně odpružené a osazené i automatickým systémem řízení Autotrack s příjmem signálu SF1. Nový , perfektní výhled z kabiny  bude zajištěn i v nočních hodinách , jelikož pracovní osvětlení tvoří LED svítilny. Traktor je připraven na veškerou náročnou práci. Přední ramena hydrauliky spolu s přední vývodovou hřídelí a čtyřmi zadními hydraulickými okruhy umožní stroj nasadit do pícninářských prací popř. do přípravy půdy či setí.  Ani v dopravě nebude stroj zahálet . Horní závěs spolu s koulí k80 a automatický režim řazení převodovky dělá jízdu zábavou. Pro řidiče je připravené nejen prémiové vzduchem odpružené sedadlo ,ale i chladící box na nápoje.

     Nové M-ko nemusí být nutně tzv. sociální , ekonomická verze. Lze jej vybavit opravdu komfortně a ti z nás ,kteří traktor vyzkoušeli osobně, byli mile překvapení.

Děkujeme za nákup právě u nás.

Tým HK Agro

Přejít nahoru