Zelené HK

Zelené HK

Hned dva traktory John Deere dorazily na naši pobočku v minulém měsíci. Jednalo se o šestkové pomocníky řady R vyráběné v Německém Mannheimu.

    Traktor John Deere 6215R je naším pomocníkem, který bude v letošním roce agregován s lisem Pöttinger a po sezóně poputuje zákazníkovi, který jej již zakoupil.  Jednalo se o výhodnou investici pro obě strany. Stroj je prodáván za zvýhodněnou cenu s ohledem na to, že jej budeme několik měsíců používat.  Traktor je osazen automatickou převodovkou Autopowr, širokými pneumatikami na amerických nápravách, předními rameny hydrauliky, odpruženou přední nápravou a kabinou, závěsy K80 a horním polohovatelným závěsem s čepem 38 mm. Čtyři hydraulické okruhy či ISOBUS připojení je samozřejmostí, jako i příprava na navigaci vč. velkého desetipalcového monitoru.

     Oproti tomu druhý pomocník, traktor 6130R osazený čelním nakladačem odjel hned ke svému zákazníkovi na Karlovarsko.  Opět se jednalo o moc pěkně vybavený stroj s automatickou převodovkou ovládanou v loketní opěrce sedadla řidiče.  Kromě čelního nakladače John Deere s paralelogramem byl traktor osazen i čelními rameny a čelní vývodovou hřídelí. Nechybí velký desetipalcový displej, pracovní osvětlení a majáky. Odpružení kabiny a přední nápravy nemohlo u modelu R chybět.

Děkujeme oběma zákazníkům za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru