Další čtyřlístky u Prahy

Doprodej předváděcích strojů zachraňuje absenci nových strojů. Tak jako u většiny výrobců zemědělské techniky , tak i značka Pöttinger bojuje s pozdními dodávkami zemědělské techniky.  Abychom uspokojili poptávky zákazníků o půdozpracující stroje, museli jsem s předstihem přistoupit na prodej předváděcích mašin, který byl naplánován  až na konec letošního roku. 

    Radličkový podmítač Terria či pětimetrové disky Terradisk zůstály u zákazníků na okrese Praha-západ. Zatímco čtyřmetrová sečka  Terrasem 4C bude sloužit na Karlovarsku.  Problémy v dodávkách železa a některých elektronických komponentů se prolínají všemi odvětvími ,  včetně našeho zemědělského.  Novopečení majitelé našich předváděcích strojů však ušetřili hned dvakrát.  Předváděcí techniku vždy prodáváme za zvýhodněnou cenu a zároveň se jedná o nákupy realizované v předsezónní objednávce za nejvýhodnějších rabatových podmínek. Proto i techniku , kterou podepisujeme nyní na příští rok , nakupují zákazníci výhodněji , než v hlavní sezóně.  Již nyní realizujeme obchodní případy na příští rok, abychom zaručili včasnost dodávek.  Zároveň i my budeme v příštím roce opět pořizovat na sklad jak diskový , tak radličkový podmítač Terria , protože reklamu dělají opravdu skvělou a zákazníci , kteří vyzkoušeli, i zároveň objednali.

      Nyní nás čeká doprodej předváděcích pluhů a už se těšíme na nové modely strojů Servo , které značka Pöttinger připravila pro rok 2022. Zároveň vrcholí termín předsezónních objednávek pro pícniny na sezónu 2022 a  nás těší, že zájem neopadá.

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru