Březnová technika od HK

První březnový týden byl ve znamení dodávek nových pomocníků našim zákazníkům. 

       Dodávky nové techniky jsou pro mnoho firem velice problematické s ohledem na situaci, která nyní panuje a jsme rádi, když stroje, které byly objednány již v loňském roce nemají zpoždění a dojíždění na čas , popř. se je daří dodat i dříve. Je to však spíše výjimkou  a situace se bohužel bude i nadále zhoršovat.

       V loňském roce objednal zákazník sídlící nedaleko Kladna diskový šestimetrový podmítač Pöttinger Terradisk 6001T.  Jednalo se o objednávku , která opět vznikla na základě předvedení stroje. Zákazník si však svůj podmítač dovybavil čelní smykovou lištou , která je vhodná pro urovnávání povrchu především při práci v hrubé brázdě.  Ostatní prvky a konstrukce šestimetrové verze je shodná s častěji prodávaným pětimetrovým strojem , který naše firma předváděla v loňském roce.  Podmítač byl osazen dvojitým pěchem Conoroll, který je nejuniversálnějším v našich podmínkách.

      To jiný zákazník , sídlící nedaleko Prahy nyní čeká na svůj nový traktor John Deere  7R 330 . Jedná se opět o poslední modelovou řadu traktoru , která je svou výbavou hodně podobná s novými modely 8R . Pouze rozměr a hmotnost je nižší a je nutné s tímto faktem počítač. I když v tomto případě bude John Deere  nahrazovat starší traktor Fendt , jehož rozměry a hmotnost je podobná. Výbava traktoru je navíc Fendtu hodně podobná , protože ovládání automatické převodovky pomocí CommandPro Joysticku je obdobné a obsluha se tak rychle naučí i ostatní programovatelné funkce vč ovládání navigace John Deere.

     Posledním strojem je hračka , kterou mnoho z nás chce mít doma. Jen mít zbytečných půl milionu korun. Jedná se o terénní vozítko s označením „ John Deere GATOR XUV865M“ . Vozítko osazené dieselovým motorem o výkonu 23 koní a pohonem všech čtyř kol je výborným pomocníkem doma či v lese . Sklopná korbička pojme přes 500 Kg nákladu a v prostorné kabině najde obsluha jednoduché ovládání s řadící pákou ,měnící pojezd pouze vpřed a vzad.

    S další dodávkou strojů se přihlásíme zase příště . Děkujeme všem našim zákazníkům za projevenou důvěru a těšíme se na další spolupráci

Tým HK Agro

Přejít nahoru