Pöttinger a pícniny

Pöttinger a pícniny  

     

   To přeci patří k sobě . V tomto týdnu předáme hned několik strojů pro letošní zahájení senáží. Nejedná se pouze o nové stroje z předsezónní objednávky , kterou jsme odeslali v minulém roce.

   Mezi technikou se čtyřlístkem ve znaku najdeme i malý použitý senážní vůz BOSS JUNIOR , který na našich polích příliš nejezdí . Jedná se o velmi malý ,ale ve výborném stavu , samosběrací vůz o objemu 18m3.  proč takto malý stroj? Jedná se o sklizeň travních porostů v sadech, kde je zapotřebí použít malou a úzkou techniku a proč nevyužít pomocníka od největších profesionálů.

   Dalším strojem mířícím nedaleko Kladna je čelně nesená žací lišta Pöttinger s prstovým kondicionérem, „Aplha Motion „ která doplní zadní boční lištu se čtyřlístkem ve znaku osazenou šnekem pro tvorbu středového řádku.  Kombinace bude agregována traktorem Fendt a celkový záběr šest metrů s vysokým stupněm kopírování jistě usnadní letošní seče , které tento týden vypuknou na mnoha místech regionu.

   Do pícninářských prací se brzy zapojí i oblíbený stranový shrnovač TOP 652 . Opět se jedná o osvědčený model s vlastním podvozkem o záběru 6,5 m ,vybaven čelními kopírovacími kolečky na každém rotoru , pro zajištění čistoty shrnovaného materiálu.  Stroj bude nasazen tentokrát na Rakovnicku , nedaleko naší pobočky.

Prostě Pöttinger , kam se podíváš a další stroje budou následovat .

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru