Hned tři stroje do jednoho podniku

Technika se předává neustále a to platí hlavně ke konci kalendářního roku. Hned tři stroje v příštích dnech putují do jednoho zemědělského podniku nedaleko Prahy . Jedná se o naše předváděcí či skladové mašiny, které si už našly svoje místo mezi zákazníky HK Agro.

    Mezi dodávanou technikou nalezneme cisternu Meprozet o objemu 8 m 3 , dále pak podrývák Quivogne a polonesený pluh Pöttinger T 6000. Začneme představením posledního stroje. Jedná se o náš předváděcí pluh, který je kompletně nově navržený a je novinkou pro rok 2022. Firma Pöttinger ve Vodňanech postavila úplně nový pluh jehož , rám je dimenzován pro traktory do výkonu až 500 koní.  Pluh je v maximální výbavě , tedy v provedení Vario s nastavitelným záběrem orebních těles do 56 cm. Zároveň je hydraulicky jištěný a opatřeny trakčním válcem pro lepší dotěžování záhonového kola traktoru. Stroj bude a je agregován s traktorem John Deere 8370R. Zákazník si mohl pluh vyzkoušet a na základě jeho práce i zakoupil.

    Dalším osvědčeným pomocníkem ve zmiňovaném podniku je podrývák Quivogne s hydraulickým jištěním pracovních orgánů . Firma již jeden podrývák vlastní a především v letošních mokrých podmínkách jej velice využívá. Proto pořídily druhý , jištěný dlátový pluh s pracovní hloubkou až 50 cm.

    Místo opravy staré cisterny, koupil zákazník cisternu novou.  Ano , pokud potřebujete jednoduchou cisternu pouze pro dopravu vody k postřikovači , je značka Meprozet ideálním řešením. Cisterna o objemu 8 m3na jedné nápravě bude sloužit řadu let , než investovat nemalé finanční prostředky do opravy vývěvy a pláště staré cisterny české výroby.

Jsme rádi ,že můžeme u této dodávky být a děkujeme za projevenou důvěru

Tým HK Agro s.r.o.

Přejít nahoru