Polonesený pluh Pöttinger řady 6000 podruhé

      Ke konci letošního roku dorazil další pluh Pöttinger na naší pobočku. Tentokrát se jednalo o polonesený , osmiradličný model s hydraulickým jištěním orebních těles se stupňovitou změnou záběru.  Nový pomocník z Vodňan nahradí starší pluh značky Gregorie-Besson , která ukončila svojí výrobu.

      Pluh Pöttinger je vybaven trakčním válcem pro dotížení záhonového kola traktoru a jednotlivé radlice jsou hydraulickými válci jištěné proti poškození v kamenitých podmínkách. Stupňovitou změnu záběru volil zákazník z důvodu jednodušší konstrukce pluhu a menšího množství otočných čepů a prvků, které podléhají opotřebení.  Záběr první radlice je nastavován hydraulicky z kabiny. Pluh je nově koncipován pro traktory do výkonu 500 koní a jeho delší oj a závěsná hlava počítá s možností orby mimo brázdu.

      I v příštím roce bude probíhat předvádění pluhů Pöttinger v našem regionu a již nyní máme objednány stroje pro naše zákazníky. Mezi nimi je i velký osmiradličný pluh s páskovými odhrnovačkami. Stroj zákazník objednal na základě předvedení v roce letošním. .

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru