První stroje roku 2023

Všem našim zákazníkům přejeme šťastné vykročení do nového roku a těšíme se na další spolupráci v roce 2023.

   Od prvního týdne nového roku dodáváme další techniku , která bude nasazena po zimní pouze do ostrého provozu. Prvním strojem , který opustil naší pobočku byl starší traktor John Deere s označením 6120R . Jedná se  o velmi pěkně vybavené R-ko s navigací John Deere a čelním nakladačem JD , které bude pomáhat na rodinné farmě nedaleko naší pobočky.  Traktor je osazen automatickou převodovkou s ovládáním v loketní opěrce a elektronickým Joystickem pro ovládání čelního nakladače. Velký display o úhlopříčce 10“ je přehledný nejen pro nastavení stroje ,ale i pro navigaci , která se součástí spolu s přijímačem Starfire 3000.

   Dalším strojem či zařízením, které namontovali naši technici v prvních týdnech letošního roku je čelní nakladač Inter-tech v zelené barvě. Nakladač byl namontován na traktor 5R velmi pěkné výbavy a proto zákazník zvolil i  ovládání prostřednictvím elektronického Joystiku , který byl integrován do loketní opěrky s ovládáním ostatních funkcí traktoru. Ovládání nakladače tak neomezuje místo řidiče v menší 5R kabině a zároveň je ovládání přesnější.  Nakladač disponuje lopatou , paletizačními vidlemi, hroty na balíky a odpružením výložníku.

   Posledním strojem je opět speciál a sice Hardoxová vana od firmy BIGAB, která je speciálně určená pro manipulaci se sutí a komunálním materiálem . Návěs s nosností 10 tun je určen pro malý traktor o výkonu 100 koní.

Začátek roku je opět plný nový strojů a doufáme, že nabídka techniky bude i v tomto novém roce 2023. Uvidíme, co nám tento rok přinese.


Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru