Zimní dodávky strojů 2023

  Každoročně jsou zimní měsíce ve znamení hledání techniky pro jarní nasazení techniky .  Stejně začal i rok 2023. Velkým rozdílem je ale množství strojů a okolnosti nás mnohdy nutí , směřovat naše kroky daleko za hranice ČR. V posledních týdnech jsme  procestovali tisíce kilometrů , kvůli hledání nejrůznější techniky . Nebyla to jenom traktorová technika , ale také sklízecí mlátičky , které v letošním roce nahradí mnoho starších kombajnů řady Z, které pomalu mizí z našich polí. Hned dvě Z-ka byla odvezena na Ukrajinu ,aby byla nahrazena novějšími T-čky ze stejně zelené stáje. Je fajn , že v našem regionu budou jezdit další dva modely T670 , které jistě uspíší žně v letošním roce. Zároveň došlo na model , který se na našich polích vidí málo. Jedná se o malého pomocníka W440 , který bude nasazen nedaleko Kralup nad Vltavou.  Většinou se jedná o málo používané starší stroje s nájezdem do pětiset motohodin .  K nákupu předváděcích strojů většinou přispívá nelepšící se situace v dodávkách nových strojů.

   To samé se odehrává v traktorové technice ,kde velká část právě expedovaných traktorů je opět s velmi malým nájezdem ,za přijatelnější cenu, než je tomu u strojů nových. Takto nyní expedujeme například traktor 7310R nebo JD 6195M.

    Na základě inzerce, které se poslední dobou hodně věnujeme, zajišťujeme dodávky strojů ,které nejsou tak úplně z našeho ranku , ale mnoho firem nás již vnímá  ,že dokážeme pomoci s distribucí i jiných nedostupných strojů. Byl to například pásový traktor Fendt nebo kombinovaný lis s baličkou od firmy MF. I to bylo zajištěno , tentokrát z Holandska.

     Dopravní technika byla naopak distribuována z Rakouska. Jednalo se o stroje značky Fliegl. Dopravní technika většinou nevyžaduje žádný předprodejní servis, proto se na naší pobočce mnohdy neobjeví a většinou jede přímo až k zákazníkovi na dvůr.

     Nabídka strojů je opravdu rozšířena i díky našim obchodním partnerům ze zahraničí, kteří obvykle nabízejí široké spektrum strojů od různých výrobců a mnohdy ojetiny neinzerují  a mají je na skladě. Né jinak tomu bylo v případě dodávky jarního kombinátoru od firmy Vaderstad. I ten putuje přímo našemu dobrému zákazníkovi přímo domů. V tomto případě bude na nás dodat pouze opotřebitelné díly ,které umíme jak v originálním provedení , či v náhradě.

     Té dovezené techniky bylo opravdu hodně a ani všechnu nechci uvádět do textu, ale podívejte se sami do galerie , co všechno nyní během několika týdnů prošlo naší společností .

Děkujeme za nákup techniky právě u nás a my jdeme shánět další várku strojů, protože poptávky se jen sypou.

Tým HK Agro  

Přejít nahoru