John Deere Gator TE

John Deere Gator TE je výkonné terénní vozidlo, které slouží jako spolehlivý pracovní nástroj v mnoha průmyslových aplikacích. Ať už se jedná o zemědělství, lesnictví nebo jiné obory, Gator TE dokáže zvládnout náročné terény a přepravovat náklad a personál všude tam, kde je to potřeba.

     Naše společnost bude tohoto pomocníka v příštích dnech předávat. Stroj bude nápomocen při sběru vajec na jedné farmě nedaleko Prahy. Proč elektrická varianta? Nejedná se o nějaké ekologické přesvědčení ,ale především o to , aby při pohybu mezi nosnicemi nebyla zvířata vystavována hluku a byla v klidu .

    Elektrický Gator je vybaven kabinou se dveřmi pro práci v nepříznivém počasí a dvěma sedadly. Změna směru jízdy se řečí pouze aktivací tlačítka pod volantem. Mezi dalšími prvky výbavy patři světlomety , stěrač předního okna , ukazatel stavu nabití akumulátorů , které jsou uloženy spolu s elektromotorem pod sklopnou korbičkou. Na tu budeme ještě montovat plachtu . Za Gatora je možně ještě připojit vozík na kouli k50 s celkovou hmotností 500 Kg.

    Stroj je zároveň homologován na provoz na pozemních komunikacích a je tedy možné jej využít i v běžném provozu.

Těší nás , že i tyto speciální stroje dokážeme dodat .

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru