Pluhy v HK jaro 2023

Pöttinger je rakouská firma, která se specializuje na výrobu zemědělských strojů, včetně pluhů. Společnost byla založena v roce 1871 a od té doby si získala pověst kvalitního výrobce zemědělských strojů. Závod ve Vodňanech nyní chrlí nové půdozpracojící stroje na letošní sezónu.

Pluhy jsou jedním z nejdůležitějších zemědělských strojů, protože jsou určeny k základnímu zpracování půdy a přípravě půdy pro zasetí. Pöttinger nabízí širokou škálu pluhů, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým potřebám zemědělců.

Pluhy Pöttinger jsou navrženy s důrazem na účinnost, spolehlivost a snadnou obsluhu. Firma se také zaměřuje na inovaci, aby zajistila, že její pluhy jsou vždy v souladu s nejnovějšími trendy v zemědělském průmyslu. Výsledkem je řada pluhů, které jsou vysoce účinné a snadno se používají.

Mezi nejpopulárnější pluhy firmy Pöttinger patří – SERVO 35 – to je pluh pro malé a střední farmy. Je velmi snadno ovladatelný a přitom vysoce účinný. Díky své konstrukci umožňuje práci v různých podmínkách. Proto i letos si bereme jeden stroj na letošní předvádění .

Zároveň tento týden dorazily dva pluhy SERVO 6000 z nichž jeden odjíždí majiteli z Rakovnicka. Stroj osazen prutovými odhrnovačkami ve VARIO provedení , osazený trakčním válcem je s touto výbavou opravdovou špičkou ve své třídě s možností agregaci s traktory o výkonu až 500 koní. Nově navržený robustní rám a připevňovací konzole dovoluje těmto pluhům i orbu mimo brázdu. Námi dodávaný osmiradličný pluh bude agregován s kolovým traktorem John Deere 8R 370.

Děkujeme za nákup právě u nás a pokud i Vy uvažujete o koupi pluhu Pöttinger, můžete využít našich předváděcích strojů k vyzkoušení v podmínkách svých zemědělských podniků.

Tým HK Agro

Přejít nahoru