Další sklízecí mlátička z řady John Deere míří k našemu zákazníkovi nedaleko naší pobočky. Společnost se rozhodla obnovit své staré sklízecí mlátičky řady Z a nahradit je novým demonstračním strojem T670, který nedávno absolvoval úspěšné předvádění na polích v Německu a nyní se přesouvá na Rakovnicko, aby brázdil tamní pole.

Tento ukázkový stroj je vybaven širokou škálou funkcí a výbavy, které ocení obsluha. Například nově sklápěné schůdky do kabiny v prémiovém provedení a kožený interiér přispívají k jeho atraktivnímu vzhledu. Stroj je také vybaven funkcí automatického nastavení mlátičky, která umožňuje přizpůsobit se sklízené plodině s ohledem na ztráty a kvalitu zrna.

Vario Lišta řady X s výsuvným dnem je snadno přestavitelná pro sklizeň řepky i klasických obilovin. Postranní aktivní děliče jsou snadno demontovatelné a obvykle se upevňují na zadní stěnu žacího válu. Stroj také disponuje funkcí HillMaster, což je charakteristická vlastnost značky John Deere, která umožňuje vyrovnávat stroj ve svahu a výrazně snižuje ztráty při práci v terénu. Kombajn je dále vybaven automatickou převodovkou PRODRIVE, LED osvětlením, LED servisními světly, kamerovým systémem a vzduchovým kompresorem pro čištění stroje a filtrů přímo na poli. Samozřejmostí je navigační systém AUTOTRACK a sledování mlátičky systémem JD link.

Kromě toho je tato sklízecí mlátička vybavena vícenožovým drtičem PRÉMIUM a rozmetadlem plev, které se postarají o efektivní likvidaci posklizňových zbytků.

Jedná se o další skvělý stroj, který jsme zařadili do naší nabídky a který rozhodně přispěje k urychlení letošní sklizně. Děkujeme za to, že jste si vybrali naši společnost.

S pozdravem,

Tým HK Agro

Přejít nahoru