Dopravní technika Fliegl pro žňovou sezónu 2023

Zemědělství je odvětví, které stále vyžaduje inovativní řešení a moderní technologie pro zvýšení produktivity a zlepšení pracovních procesů. V rámci tohoto trendu se společnost Fliegl stala předním výrobcem zemědělských vozů s výtlačným čelem, které nabízejí zemědělcům spolehlivé řešení pro přepravu různých materiálů na farmě.

Výhody výtlačného čela: Jednou z hlavních výhod zemědělských vozů Fliegl s výtlačným čelem je jejich schopnost snadno a rychle vyprazdňovat náklad. Díky speciálnímu designu čela vozu je možné materiál vytlačit přímo z vozidla bez nutnosti vyklápění. Tato funkce je zejména užitečná při přepravě sypkých materiálů, jako jsou obilí, písek, štěrk nebo hnojivo. Další výhodou je větší přesnost a kontrola při vykládání materiálu. Díky výtlačnému čelu mohou zemědělci přesněji cílit umístění materiálu na předem určené místo.

Spolehlivost a odolnost: Fliegl je známý svou kvalitou a spolehlivostí svých produktů a zemědělské vozy s výtlačným čelem nejsou výjimkou. Vozidla jsou vyrobená z pevných a odolných materiálů, které zvládají zátěž spojenou s přepravou těžkých materiálů. To zajišťuje, že vozidlo zůstane spolehlivé i při náročných podmínkách použití.

Flexibilita a přizpůsobivost: Fliegl nabízí zemědělské vozy s výtlačným čelem v různých velikostech a konfiguracích, aby vyhověly specifickým potřebám zemědělců. Vozidla lze přizpůsobit podle požadavků ohledně nosnosti, velikosti korby a dalších parametrů. To umožňuje efektivní využití vozu při různých zemědělských operacích.

V těchto dne předáváme tyto stroje:

Gigant ASW 271 a Gigant ASW 391 jsou součástí širokého sortimentu zemědělských vozů vyráběných společností Fleigl. Tyto vozy jsou navrženy s ohledem na potřeby zemědělců a nabízejí vysokou nosnost, odolnost a přizpůsobivost.

Gigant ASW 271: Gigant ASW 271 je zemědělský vůz s výtlačným čelem, který je ideální pro přepravu sypkých materiálů na farmě. Tento vůz má nosnost až 27 tun, což umožňuje přepravu velkého objemu materiálu najednou. Díky výtlačnému čelu je vykládání materiálu snadné a efektivní. Vůz je vybaven hydraulickým systémem, který umožňuje plynulé vyprazdňování nákladu.

Gigant ASW 391: Gigant ASW 391 je ještě větším zemědělským vozem s výtlačným čelem, který nabízí ještě vyšší nosnost a větší kapacitu nákladu. Tento vůz má nosnost až 39 tun a je osazen tridemovým podvozkem s nuceným řízením přední a zadaní nápravy. V současné době bude osazen krycí plachtou české výroby.

Obě mašiny brzy promluví do letošní žňové sezóny , která se kvapem blíží a jsme rádi, že v našem regionu budou makat pomocníci od HK

Děkujeme za nákup právě u nás

Tým HK Agro

Přejít nahoru